SZEF KUCHNI POLECA!


PRZEKĄSKA

Śledź marynowany w occie (z pieczonym ziemniakiem, twarogiem czosnkowym, śmietaną z groszkiem i burakami) - 31 zł


ZUPA

Zalewajka z grzybami (tłuczonymi ziemniakami z wędzonym boczkiem i kwaśną śmietaną) - 21 zł


DANIA GŁÓWNE

Pieczona gicz cielęca w sosie własnym (ze smażonymi z tymiankiem kopytkami i kiszoną kapusta zasmażaną z grzybami) - 116 zł


Burger wołowy lub Wege Burger (z serem cheddar, frytkami z batatów i surówką coleslaw) - 55 zł


DESER

Beza nadziewana musem pistacjowym z konfiturą z wiśni i owocami - 25 zł


Złoty Widelec jest nasz!

Skosztuj zwycięskich  dań przygotowanych przez Naszego Szefa Kuchni!


Korzystanie z tej witryny oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookies. Zmiany warunków przechowywania lub uzyskiwania dostępu do plików cookies można dokonać w każdej chwili w ustawieniach przeglądarki. Więcej informacji na temat polityki prywatności.