Oferta wigilijna - wigilia w restauracji Zajazdu PLAN.
PAKIET I
Cena 110 zł
Zupa
- Barszcz czerwony z pasztecikiem z ciasta francuskiego
II Danie
Serwowane wieloporcjowo
- Smażony karp saute
- Pierogi z kapustą i grzybami 3 szt/os.
- Kapusta z grochem
Deser
Do wyboru
- Jabłka duszone z żurawiną, zapiekane pod kruszonką z gałką lodów waniliowych i karmelem
- Rolada makowa na konfiturze z lodami rumowymi
Bufet
- Herbata, kawa, woda, kompot z suszu
PAKIET II
Cena 150 zł
Zupa
- Tradycyjna zupa grzybowa z łazankami
II Danie
Do wyboru
- Karp smażony saute podany na puree ziemniaczanym i kapuście zasmażanej z grzybami
- Pieczony udziec kaczki z sosem pomarańczowym, jabłkiem karmelizowanym, puree i modra kapusta
Deser
- Browne piernikowe i sos z owoców leśnych
Bufet
- Herbata, kawa, woda, kompot z suszu
Zimna płyta
- Ryba po grecku
- Pieczarki w cieście naleśnikowym
- Sałatka jarzynowa
- Śledź w śmietanie
- Jajka faszerowane pastami
- Sałatka grecka z serem solankowym
- Pieczywo , masło
PAKIET III
Cena 190 zł
Zupa
Do wyboru
- Krem z borowików z grzankami
- Tradycyjna zupa grzybowa z łazankami
II Danie
Serwowane wieloporcjowo
- Grillowany filet z sandacza
- Pieczony halibut
- Smażony dorsz
- Kapusta z grochem
- Pierogi z kapustą i grzybami 3 szt / os.
Deser
Do wyboru
- Sernik wiedeński z sosem malinowym i gałką lodów waniliowych
- Jabłka duszone z żurawiną, zapiekane pod kruszonką z gałką lodów waniliowych i karmelem
Bufet
- Herbata, kawa, woda, kompot z suszu
Zimna płyta
- Ryba po grecku
- Sałatka śledziowa z buraka
- Pieczarki w cieście naleśnikowym
- Pasztet z żurawiną
- Sałatka jarzynowa
- Jajka faszerowane pastami
- Śledzie w oleju
- Pieczywo, masło
OFERUJEMY RÓWNIEŻ
- Siekany tatar z łososia, półmisek ryb wędzonych
- grzane wino,oprawę smyczkową do kolacji
Dane kontaktowe
- Łukasz Dumin
- tel : 782-973-852
- e-mail : l.dumin@zajazdplan.pl